Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Suknie Ślubne - "Mariaż"
Autor Wiadomość
anulka_124a 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 16.10.2010
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 17:18   

cześć
byłam dzisiaj w salonie mariaż...
obsługa przemiła...
nie było aż tak dużych rozmiarów ale panie starały sie jak najlepiej żeby było dobrze i ściągały sukienkę...
oczywiście wybrałam jeden fason...który bedzie dopasowany jesli tylko się zdecyduję...
polecam!!!!

Lusia 
Lubię tu być

Wysłany: Czw Mar 25, 2010 20:05   

Liziii mierzyłam dziś suknie którą wybrałaś, zdjecie nie oddaje całego uroku, jest bardzo ładna. Napewno będziesz wygladać ślicznie.

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Czw Mar 25, 2010 23:28   

:mrgreen: nieskromnie sie zgodze bo czuje sie w niej fantastycznie :)
Lusia - znalazlas cos dla siebie w Mariazu? :)

Lusia 
Lubię tu być

Wysłany: Czw Kwi 01, 2010 14:59   

mam dwie upatrzone - jedna własnie w mariażu i druga w Lisie Ferrerze. przed zamówieniem chce jeszcze przymierzyć raz obie i porównać. Ale ta z mariażu jest faworytką.

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Czw Kwi 01, 2010 19:38   

Lusia, zdradzisz tajemnice ktora to? :>

Lusia 
Lubię tu być

Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 17:52   

Liziii na priv Ci wyślę linka, nie chciałabym żeby mój narzeczony zobaczył a czasem zagląda na forum. Ale już sie zdecydowałam - bedzie suknia z Mariażu. bardzo jestem podekscytowana! i miłym zaskoczeniem jest też nie wygórowana cena.

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 21:57   

jak juz ci pisalam - swietny wybor :)

Lusia 
Lubię tu być

Wysłany: Czw Wrz 02, 2010 08:25   

odebrałam już swoją suknię, jestem bardzo zadowolona, cena wyjściowa 2400 ale wynegocjowaliśmy jeszcze obniżke. ostatecznie 2200 w tym już jest długi i krótki welon, halka. WYpożyczono mi także bolerko bezpłatnie. Suknie z dobrych materiałów, dobrze wykończone i różnorodne. Nie powiem że tanie, bo moja nie była droga ale mierzyłam tam też droższe. Ja mogę salon polecić.

i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Wto Lis 23, 2010 11:44   

Byłam wczoraj w Mariażu i bardzo polecam. Suknie mają przepiękne - nie wiedziałam od której zacząc, obsługa bardzo miła, zna sie na rzeczy, umie doradzić. Nie ma problemu z przymierzaniem - ja byłam wręcz zmuszana do zakłądania kolejnych sukien. No i sie już prawie zdecydowałam - waham się między dwoma. Ja będe wypożyczać i koszt w zależności od modelu na ktory sie zdecyduje 1400- 1600 zł.

ja_ot_tak 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.09.2011r.
Wysłany: Wto Lis 23, 2010 11:55   

Czy to w tym salonie jest taki mix szycia na miarę i wypożyczania? Tzn. szyją suknię na wymiar, ale po ślubie się ją oddaje i koszt to ok. połowa ceny sukni w przypadku kupna? Moja znajoma wychodziła za mąż 4 lata temu i wiem, ze w ten sposób "kupiła" suknię, w którymś salonie na Żeromskiego :)

i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Wto Lis 23, 2010 19:32   

Nie wiem czy jest taka możliwość bo tam sie wiele ostatnio pozmieniało. Ja wypożyczam suknie z ich stanu, dwa tyg przed ślubem są dokonywane poprawki - poszerzają lub zwężają po bokach, dopasowują w biuście, także suknia nie jest szyta specjalnie dla mnie. Do tego wszystkie dodatki - welon i podwiązka (to już dla mnie na własność) bolerko ewentualnie etola bo ślub mam w maju - nie wiadomo jaka bedzie pogoda. suknie dostaje dwa dni przed ślubem a zwracam we wtorek po weselu. troche z tym marnie bo nie wiadomo jak pogoda na plener dopisze ale trudno. dziś wpłąciłam zaliczke.

plinka 
Zadomawiam się

Data ślubu: 7 maja 2011
Wysłany: Wto Sty 18, 2011 22:56   

i.t.d. to sukienka z kolekcji sweetheart? Bardzo ładna, ja jednak nie zdecydowałam się na sukienkę zupełnie bez ramiączek, ale za to też mam z tej kolekcji :) no i kupiłam w mariażu, jestem bardzo zadowolona z obsługi, panie były przemiłe. Zresztą sukienkę najpierw przymierzałam w Warszawie, a potem okazało się że w Radomiu w podobnej cenie będzie ta sama suknia + welony (długi i krótki) + halka, itp. :)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu