Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Suknie Ślubne - "Mariaż"
Autor Wiadomość
narzeczona 
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 20:07   

Liziii śliczna sukienka :) a myślałaś o cienkich ramiączkach do niej? Na początek schować do środka, a potem gdyby w czasie szalonej zabawy było Ci niewygodnie mogłabyś sobie założyć. Moja koleżanka miała właśnie bez ramiączek, przed ślubem ze stresu zgubiła parę kilo i sukienka mimo że na przymiarkach wydawała się dobrze dopasowana potem zaczęła jej się zsuwać i okropnie to wyglądało jak cały czas chodziła i ją podciągała. Oczywiście mam nadzieję, że Tobie się będzie dobrze trzymać ale wydaje mi się, że lepiej być przygotowanym na każdą ewentualność, niż potem miałoby coś nam popsuć zabawę. A suknia naprawdę śliczna. A jakie dodatki?

narzeczona 
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 20:11   

Renatka pochwal się swoją jak możesz z chęcią bym zobaczyła :)

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 22:31   

Narazie potrzymam ją w tajemnicy :P Bliżej wesela pokaże :P ;-))

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Czw Lut 25, 2010 00:48   

narzeczona - dzieki :) Suknia ma dopinane i ramiączka i szelkę na szyję. Mozna dopiąc w kazdej chwili (są metalowe haftki). Ja mierzyłam akurat z szelką i ta opcja mi sie podoba. ale sprawdze jak sie nosi z ramiączkami i zobaczymy co z tego wyjdzie. Pewnie do tanca cos załoze, zeby byc pewniejszą. Choc jesli chodzi o rozmiar to zamowilam 10-tke, taka jaka jest w salonie i była ciut ciasna na plecach - ale ze juz 2kg zgubiłam to mam nadzieje ze do ostatecznej przymiarki bedzie w sam raz :)

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Czw Lut 25, 2010 10:21   

Śliczna sukienka Liziii :)
Renatka też ma piękną suknię ;D
W salonie Mariaż jest dość duży wybór,bo byłam,oglądałam.
No ale ja swoją upatrzyłam w innym salonie :)

anulka_124a 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 16.10.2010
Wysłany: Pią Mar 05, 2010 19:05   

hej dziewczyny...mam zamiar wybrac się do tego salonu ale boję się ze nie będzie na mnie rozmiaru... :oops:
na codzien nosze 42/44...
i w jakich kwotach mozna kupic tam sukienkę?
:?:

Luneme 
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.09.2010
Wysłany: Pią Mar 05, 2010 20:51   

W Gali na Waryńskiego mają sukienki do rozmiaru 50. Co do cen to nie mam szczególnego rozeznania, ale ta o którą ja pytałam 2900, koleżanka tam szyje za 3200.

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pią Mar 05, 2010 23:38   

w mariażu hmm pewnie od 2500 conajmniej i w góre jesli chodzi o ceny.
Arozmiarem sie nie przejmuj :) zmieryc mozesz i suknie 38, najwyzej dopnie sie/dosznuruje nie do konca, panie cie przytrzymaja bys mogla sie jak najlepiej obejrzec w sukience.
Jesli chcesz koniecznie zmierzyc cos w swoim rozmiarze to tez polecam Gale :) maja rozne rozmiary... ale ja np czulam sie lepiej w mniejszych sukniach niz za duzych.

andzik1109
Lubię tu być

Wysłany: Pią Mar 05, 2010 23:45   

ja właśnie jutro dreptam do Gali

Lusia 
Lubię tu być

Wysłany: Sob Mar 06, 2010 18:22   

anulka ja mam taki sam rozmiar jak Ty i nie powiem w niektórych salonach jest problem, żeby coś przymierzyć ale akurat nie w mariażu. tam byłam bardzo dobrze obsłużona, kilka sukienek przymierzała w różnych fasonach. najlepiej chyba najpierw na ich stronie internetowej spisać sobie te suknie które Cię interesują i pokazać, panie wtedy widzą co mniej więcej Cię interesuje i podpowiadają.

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sob Mar 06, 2010 23:28   

moja sukieneczka w mariażu jest w rozmiarze naszym polskim 40 (10-tka amerykańska). Mierzylam tez jakas sukienke 36 i 38.. Ale jak mowie - ja wole by suknai sie nie dopiela i panie podtrzymaly zapiecie niz ma byc zapieta i sciskana klamerkami.. Wtedy juz tak nie opina brzuszka i bioder, nie podkresla wszystkiego.. a klamerką mozna zostac uszczypniętym w tyek (co nagminnie spotyka moja kolezanke :mrgreen: ).

Powiem wam ze juz sie nie moge doczekac konca kwietnia bo wtedy przyjdzie moja sukieneczka i zaczną się przymiarki :mrgreen:

anulka_124a 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 16.10.2010
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 09:22   

dobra to w takim razie we wtorek pędzę do mariaż...i do gali :)
dziękuję kochane...jak będę po pierwszych "kotach" napiszę jak mi poszło!

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu