|
|
| Autor |
Wiadomość |
anulka7
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 23:29
|
|
|
|
Witaj Lizii - już chyba gdzieś się spotkałyśmy
Ja dzisiaj byłam na przymiarce a suknia miała być dopiero po 20 września. Zamawiałam jakoś w czerwcu więc terminy to chyba trochę na wyrost. No ale lepiej zamówić wcześniej niż zostać w dzień ślubu bez sukni |
|
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 07:29
|
|
|
|
anulka, na inntm forum sie spotkalysmy napewno A moze i minelysmy sie w salonie |
|
 |
ewas
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 15:11
|
|
|
|
Ja jestem niska i potrzebuję skromniejszą, żeby nie wyglądać jak kula śnieżna |
| |
|
|
|
 |
anulka7
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 15:19
|
|
|
|
| niska tzn? |
|
|
|
 |
Lusia
Lubię tu być

|
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 20:03
|
|
|
|
| byłam w tym salonie i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem. Suknie najpierw obejrzałam w internecie i spisałam sobie te które mi wpadly w oko. Nie wszystkie były w moim rozmiarze ale panie mi wyszukały podobne. i naprawdę duzy wybór pięknych sukien. a obsługa bardzo pomocna. minusem są ceny, dla mnie są drogie. bedę wiec szukac dalej, ale nie wykluczam, ze jednak wrócę do tego salonu. |
|
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 20:24
|
|
|
|
Ja zamowilam w tym salonie suknie A M kupil tam garnitur takze jestesmy ubrani
I co smieszniejsze - jak mierzylam suknie to panie musialy ją z tyłu przytrzymywac..ale jak przyszłam zamowic to okazalo sie ze nawet sie dosunę Wiec widzialam sie w mojej sukni niemal tak, jak bedzie w dniu slubu (mierzylam z przykladowym welonem ale swoim diademem i bizuterią slubną) |
|
|
|
 |
martuś88
Lubię tu być

Data ślubu: 14.08.2010
|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 09:13
|
|
|
|
| Liziii, a ktory model wybrałaś? |
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 10:53
|
|
|
|
powiem szczerze ze zasmucilam sie. mimo ze wybralam suknie juz, zamowioną mam, ale weszlam osatnio do tego salonu. zdjęcia które krąża w sieci, na stronie ... hm na nich kilka sukni mi sie podobalo. natomiast na zywo zadna. zdziwilam sie ze az tak zdjecie odbiega od rzeczywistosci. raczej salon ma dosc dobra renome, myslalam ze sama sie czyms zachwyce, no ale niestety |
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 15:07
|
|
|
|
renata - ale to chyba nie jest wina salonu Zdjecia sa zwykle ze strony producenta i suknia tez pochodzi od niego. Salon nie ma nic wspolnego z tym jak bardzo rozni sie suknia na wieszaku od sukni prezentowanej na szczuplej i wysokiej modelce Bo inne salony z tego co wiem, tez nie przedstawiaja na stronach zdjec sukni wiszacych u nich w pracowni Ja przegladalam zdjecia na stronie zanim sie wybralam do Mariażu ale niewiele konkretnych modeli wpadlo mi w oko - bo nie wszystkie sa na www Ostatecznie powiedzialam jaki fason mnie interesuje, a te ekspedientki naprawde trafnie dobierają suknie - druga taka obsługa ktora tez "ma oko" - wg mnie, jest w Gali na ul. Waryńskiego |
| |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 16:33
|
|
|
|
ja wiem ze nie wina salonu to nie mialo tak zabrzmiec |
|
|
 |
martuś88
Lubię tu być

Data ślubu: 14.08.2010
|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 17:35
|
|
|
|
ojej Liziii, śliczna taka cos w deseń mojej tzn fason taki sam, tez się tak warstewka układa na spódnice, no i tak samo mam koronki przyszyte na dole. Tylko, że ma całkiem inne materiały. Mi ze wszystkich salonów radomskich to wlaśnie tam najbardziej podobają suknie dlatego wybrałam bardzo podobną |
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 20:01
|
|
|
|
Renata - ja wiem wiem Grunt ze mamy juz wybrane kiecki - najpiekniejsze pod sloncem
Martuś - powiem Ci ze kilka dni temu przegladalam moj katalog z takimi naj naj slubnymi wyborami i patrze, a tam zdjecie tej sukni podpisane podobna.jpg Okazuje sie ze wpadla mi w oko jakis czas temu, jak jeszcze w głowie siedziała mi suknia Justina alexandra Takze jednak cos w sobie ma..
Jakos mi nie zalezalo by kupic w tym czy innym miejscu, choc w Mariazu i Gali podobaja mi sie dosc spore przymierzalnie Cale w lustrach, dywan, miejsce by zrobic kilka krokow - to tez jest wazne A najwazniejsza suknai of course |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|