Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Salon Ślubny "Gala"
Autor Wiadomość
Majka 
Administrator

Data ślubu: 19. 07. 2008
Pomogła: 2 razy
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 12:41   Salon Ślubny "Gala"

"Gala" Salon Ślubny

Adres: Radom, ul. Waryńskiego 10 /14,
Dane kontaktowe: tel. 048 3816913

blondyneczka
Zadomawiam się

Data ślubu: 13 luty 2010
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 12:52   

W tym salonie można kupic zarowno suknie slubne nowe jak i uzywane lub tez wyporzyczyc suknie

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sro Gru 10, 2008 19:01   

W salonie "Gala" suknie również są bardzo ładne.I jest plus w tym,że można wypożyczyć i z tego co wiem,to welon plus jakieś dodatki już nie trzeba oddawać z suknią.

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
Wysłany: Czw Gru 11, 2008 09:14   

Właścicielka jest przemiła:)moja siostra tam kupowala suknie-pani doradzala, odradzala, przebierala, zamawiala,odmawiala....po prostu super-przejmowala sie wszystkim-w sensie,że służyła radą i pomagała-zależało jej żeby być zadowolonym klientem-jakby to miał być jej wymarzony dzień:)bardzo pozytywnie oceniam ten salon.

andzik1109
Lubię tu być

Wysłany: Nie Sty 11, 2009 23:09   

powiem szczerze, że wlaścicielka jest porostu rewelacyjna. moja kolezanka wypożyczała tam sukienke, zarezerwowała sobie ją trzy miesiące przed ślubem, przyszła na dwie przymiarki, w środę przed ślubem przyszła odebrać sukienkę i zobaczyła że są jakieś nowe, właścicielka pokazała doradziła i wybrała inną niz zamówiła. tutaj można naprawdę wszystko a nie jak w salonie np na Żeromskiego 36, że jeśli chcesz TYLKO obejrzeć suknie to możesz w takim razie przejrzeć sobie WYŁĄCZNIE katalog, a sukni na żywo już NIE !!!! - KOMPLETNA PORAŻKA
na pewno odwiedzę GALĘ w poszukiwaniu sukni na swój ślub

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie Sty 11, 2009 23:10   

wybieram sie tam jutro :) zdam relacje jak było wg mnie ;D

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

Ania 
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Mar 12, 2009 20:32   

Pierwszy salon, który odwiedziłam i jestem pod wrażeniem. Zajrzałam tam tak "z ulicy" , chciałam tylko obejrzeć, a Pani poświęciła mi tyle czasu, że szok. Bardzo miła, fachowa obsługa, pani pokazała mi wszystkie katalogi, potem te sukienki, które mi się podobały i spisała ich ceny na kartce. Wybieram się niedługo na przymierzanie właśnie tam kilku modeli, wtedy akurat już nie miałam tyle czasu.
Strasznie sympatyczna obsługa, sukienek tez mi się klika podobało. Polecam.

Róża 
Rozkręcam się

Wysłany: Sob Cze 06, 2009 15:57   

Mam pytanie, czy jesteście w stanie podać jakiś orientacyjny przedział cenowy sukien w tym salonie? Chciałabym mieć taka małą orientacje zanim się wybiorę, a jeśli już oglądałyście tam sukienki to na pewno coś wiecie ;)
Z góry dziękuję :)

Ania 
Rozkręcam się

Wysłany: Nie Cze 28, 2009 17:11   

Ceny są różne w zależności od firmy. Z tego co pamiętam to Agnes są w miarę cenowo, czyli 2000 i w górę. Mają tez sukienki z jakiejś innej kolekcji nie pamiętam nazwy... firma francuska, czy jakaś i te są trochę droższe. Ogólnie cenowo nie było najgorzej, pamiętam, ze te sukienki , które mi się podobały były od 2400 do 3700 jakoś tak.

andzik1109
Lubię tu być

Wysłany: Pon Cze 29, 2009 19:54   

szczerze mi na firmie wogóle nie zależy ponieważ firma nie musi niczego oznaczać ważne aby sukienka była śliczna i było mi w niej dobrze.

Lusia 
Lubię tu być

Wysłany: Nie Paź 04, 2009 16:30   

mają tez suknie Divina Sposa http://www.we-dwoje.pl/ko...tykul,5163.html

i Miss Kelly http://www.we-dwoje.pl/mi...rtykul,392.html

podaje nie dlatego ze firma ma znaczenie, tylko nie wszystkie salony mają swoje strony a tak można podpatrzeć u producenta.

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
Wysłany: Czw Gru 17, 2009 08:45   

no wiec...jestem po drugiej wizycie:)pierwsza polegala na przejrzeniu katologów, bo akurat mieli wyprzedaż starej kolekcji.Wczoraj bylam przymierzac...chyba nie musze pisac,ze czulam sie jak krolewna :mrgreen: w kazdym badz razie jeden typ jest moj,czekam na kolejna dostawe,bo pani mi doradzila troszke inny fasonik.W kazdym badz razie pani przemila,zna sie na rzeczy,wie o czym mowi i naprawde poswieca duzo czasu, doradzi, pogada, po prostu super.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu