Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Salon Ślubny "Gala"
Autor Wiadomość
Patrycja 
Rozkręcam się

Data ślubu: 22.09.2012
Wysłany: Sro Sty 11, 2012 19:25   

Ja dzis przymierzałam tam suknie i jestem bardzo zadowolona, Pani potrafi na prawdę dobrze doradzić i od razu wyczula w jakich fasonach będzie mi najlepiej, mimo ze ja nie mialam jeszcze o tym pojęcia, bo to byl pierwsyz salon do którego poszłam na pierwsze przymiarki. Znalazlam dwie piękne suknie, w tym jedna jest z tego salonu... mam teraz dylemat ... :)

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Czw Mar 01, 2012 09:38   

Polecam jesli chodzi o obsługę, Pani świetnie wyczuwa jaka suknia komu pasuje ;) gratuluję doświadczenia. miło dokładnie nie po łebkach, co do sukienek to duzo rózności, przesyt ale i prostota, ceny hmm od 2400 w górę, tańszej nie mierzyłam bo chyba nawet nie było. materiały wporządku.

kamisia 
Rozkręcam się

Data ślubu: 08.04.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Nie Mar 11, 2012 10:32   

Potwierdzam wszystkie wypowiedzi z góry. Ja również mam już zarezerwowaną suknię z tego salonu. Wybrałam tylko ten salon do poszukiwań swojej sukni, ponieważ 3 lata temu właśnie tutaj suknię kupiła moja siostra. Najpierw byłyśmy w Mariażu gdzie Pani nie podchodziła w żaden pozytywny sposób do swoich klientek czyli do nas. Tutaj w Gali zmiana o 180 stopni. Pani spojrzała tylko na siostrę i już miała dla niej parę opcji. Pokazała jej oczywiście również suknie które sama wybrała, ale na koniec jako ostatnią zostawiła suknię, którą jak siostra włożyła to na prawdę jak w programie telewizyjnym gdzie panny młode wybierają suknie mają łzy w oczach tak i my miałyśmy. Pani wybrała suknię o której nawet byśmy nie pomyślały a to właśnie było to!! Do tego doradziła jaki kolor zdobień, jaki welon po prostu wszystko tak żeby siostra wyglądała zjawiskowo. Ze mną teraz było podobnie. Niestety jestem osobą grubszą i gdy tylko weszłyśmy do salonu i nawet bez zdjętej kurtki zimowej Pani wiedziałą już co dla mnie będzie najlepsze. I na prawdę nie zawiodłam się. Pokazała mi tylko 3 suknie ale 2 z nich zrobiły na mnie duże wrażenie. Wybrałam najpierw jedną z nich ale po miesiącu zmieniłam ją jednak na drugą i nie było najmniejszego problemu. Do tege będę miałą doszyte specjalnie opadające na plecy ramiączko z tiulu aby przykryło moje grubsze plecy. Pomysł Pani, której tylko powiedziałam że mam z tym pewien problem a dla niej to żaden problem od razu pokazała co z tym zrobic i jak to będzie wyglądac.
Jeszcze raz na prawdę serdecznie polecam Salon Gali bo nawet jeśli nie znajdziecie czegoś co Was powali na kolana to będziecie wiedziec dzięki radom Pań pracujących tam w czym dobrze wyglądacie i czego szukac dalej.

mala87 
Rozkręcam się

Wysłany: Pon Mar 12, 2012 11:18   

kamisia zgadzam sie z twoja opinią w 100% polecam ten salon jak najbardziej, też wybralam tam suknie. A masz jakies foto sukni jestem ciekawa jaka wybralaś

kamisia 
Rozkręcam się

Data ślubu: 08.04.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Pon Mar 12, 2012 14:03   

Niestety mala87 ale nie posiadam, zostały skasowane dzień po przymiarce w razie jakby miały wpaśc w niepowołane ręce tzn. ręcę mojego przyszłego ;)

marta1987 
Rozkręcam się

Data ślubu: 08.09.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Pią Mar 16, 2012 16:27   

ja rowniez polecam :) byl to pierwszy salon jaki odwiedzilam i juz w zadnym z kolejnych nie spotkalam sie z tak milą obsługą. wystarczy tej pani powiedziec co nas interesuje, doradza i pokazuje co mozna przerobic. mnie zainteresowaly 2 suknie ceny 2300 i 2500 zl. Ich wypozyczenie to polowa ceny, w tym dodatki :)

mala87 
Rozkręcam się

Wysłany: Pią Mar 16, 2012 16:39   

marta1987 a masz fotki tych sukni bo ja sie juz zdecydowalam na kiecke z tego salonu ale mam troszke wątpliwości czy to ta jedyna a suknie wypożyczam. Mam możliwości jeszcze zamany na coś innego.

aneczka 
Zadomawiam się

Data ślubu: 26.05.2012
Wysłany: Pią Mar 16, 2012 19:46   

mala87, a na którą suknię się zdecydowałaś? sama byłam zdecydowana na ten salon ale koleżanka dała mi namiar na krawcową i w końcu zdecydowałam się na uszycie sukni, ale w zgadzam się z tym że w Gali oraz w Emmi Mariage jest najlepsza obsługa jeśli chodzi o radomskie salony ślubne :)

marta1987 
Rozkręcam się

Osoba prywatna
Wysłany: Pią Mar 16, 2012 22:19   

mala87, nie mam wlasnie swoich zdjec, ale znalazlam te modele w internecie jesli Cie interesuja to jest to agnes 10865 i agnes 10819 ale w kazdej przerabialabym gore. :) tez nie jestem na 100 % zdecydowana bo w kazdej bym cos zmienila, jesli nic nie znajde innego to tam wroce :) ja jestem tak niezdecydowana ze poprostu potrzebuje kogos w salonie kto mi przyniesie i doradzi a jak czytam te opinie na forum o innych salonach to nie w kazdym mozna na to liczyc i dlatego sama nie wiem co dalej :)

mala87 
Rozkręcam się

Wysłany: Nie Mar 18, 2012 20:04   

ja jak narazie wybralam model Agnes 10703, ale wlasnie mam możliwość zamiany na cos innego :) i teraz wlaśnie kombinuje, żeby sie tam jeszcze przejść i poogladać.
matra1987 ta suknia Agnes 10865 fajna :) ja też musze sobie ja przymierzyć

marta1987 
Rozkręcam się

Osoba prywatna
Wysłany: Nie Mar 18, 2012 20:43   

mala87, fajna ale nie maja jej w bieli niestety, a z tej drugiej zabralabym oczywiscie te czarne elementy i jakos inaczej ozdobila gore tylko nie wiem jak i nie wiem czy taka skromna nie wyszlaby :( i w sumie to nic nie wiem i chcialabym juz miec ten wybor za soba.

st-ce 
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
Wysłany: Pią Mar 23, 2012 14:32   

Witam, ja niedawno zamówiłam już suknie w Gali model 10 703 czy któraś dziewczyna zdecydowała się też na ta suknie?
Mierzyłam też Agnes 10865 ale stwierdzam że o wiele ładniej wygląda na modelce na zdjęciu

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu