FORUM Wesele Radom

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Salon Ślubny "Gala"
Autor Wiadomość
karolcia
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sob Sty 23, 2010 23:10   

ja też byłam w tym salonie obejrzalam zobaczylam porównam z innymi i stwierdzilam że suknię będę miała od nich .zadowolona byłam z obsługii doradztwa profesjinalizmu na poziomie europejskim i to mi się podoba

Liziii 
Lubię tu być

Wysłany: Nie Sty 24, 2010 00:14   

Ja tez bylam w tym salonie - przemila obsluga, duzy wybor sukni. Ja mierzylam glownie francuskie, bogato zdobione.
To co mi sie podobalo to rozne rozmiary sukien. W wielu salonach sa suknie w rozmiarze 36/38, czasem 40. A tutaj byly i 38 i 40 i pani mowila ze ma nawet 48 czy 50 wiec kazda pani przymierzy jakis fason w ktorym sie dopnie.
I przyjemny fakt ze w koncu mialam na sobie luzna sukienke :D

Lusia 
Lubię tu być

Wysłany: Sob Lut 20, 2010 16:23   

ich strona internetowa: www.gala.radom.pl

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 10:41   

Ja wybralam suknie wlasnie w tym salonie!!Jestem zadowolona z mojego wyboru.Niestety nastepna przymiarka dopiero w czerwcu :mrgreen:

Kraksaa 
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 18:53   

Byłam dzisaj w tym salonie i nie jestem zachwycona. Noszę rozmiar 46 i nie mogłam przymierzyć żadnej sukni. Pani oczywiście bardzo miła, doradzała i td, ale nie koniecznie się zgadzam z jej radami, ponieważ jestem konstruktorką odzieży damskiej i specjalizuję się w dużych rozmiarach. To, co mi doradzała kompletnie dla ani dla mnie,ani dla żadnej dziewczyny powyżej 38 rozmiaru. Co więcej w trakcie mojej wizyty suknię odbierała jakaś dziewczyna, rozmiar na oko 40, wyglądała jak mały baleronik w sukni, którą pani zaproponowała także dla mnie. Bardzo niekorzystny fason sprawiał, ze dziewczyna wyglądała na grubszą i bezkształtną. Do sukni miała także niepasującą etolkę, jak na moje oko nietrafiony wybór. Ale to oczywiście moja subiektywna opinia :roll:

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
Wysłany: Czw Lip 22, 2010 19:53   

Super,super,super!!Jestem przestraszliwie zadowolona!!Obsluga wymarzona, pelen profesjonalizm!!Polecam goraco wszystkim przyszlym pannom mlodym salon Gala-cenowo przystepnie, mozna sie dogadac!!Suknie maja przesliczne!!

andzik1109
Lubię tu być

Wysłany: Czw Lip 22, 2010 21:26   

ja będę mieć suknię z tego salonu, jestem zadowolona z obsługi, panie bardzo fachowo doradzają, OGROMNIASTY PLUS

dioda27 
Rozkręcam się

Data ślubu: 06.08.2011
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 12:38   

Ja też byłam w tym salonie z koleżanka super obsluga ta kobieta ma serce byłam tez z Mariazu no kompletna porazka pani wlasniecielka dala jej 4 suknie wszystkie ecru i powiedziala ze slicznie wyglada chociaz ona na wstepie powiedziala ze chce biała suknie w gali pani jej dala do mierzenia z 10 sukienek i wybrala z przeceny za 1300zl w tym ma welon bolerko i diadem wypozyczony obsluga rewelacyjna tam nawet rok przed slubem mozna sukienke kupic zabrac do domu i dwa tygodnie przed slubem przyjsc na przymiarke i wszystko poprawiaja jak przytyje albo schudnie ona ma slub w czerwcu 2011 i juz ma suknie w domu SALON SUPER Ja tez sobie kupie tam suknie tylko wyprzedaz jest od sierpnia do pazdziernika :)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu