|
|
| Autor |
Wiadomość |
Lusia
Lubię tu być

|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 11:30
|
|
|
|
| duży plus za to, że wszystkie modele mają zdjęcia na ich stronie internetowej z krótkim opisem i ceną. już zanim się pójdzie do salonu wiadomo czego się spodziewać. ja byłam zadowolona z obsługi. jest tam suknia demetriosa, która mi bardzo wpadła w oko, ale jeszcze się waham ze względu na cenę. niemniej jednak bardzo mnie kusi. ogólnie większość sukni jest z trenami co robi wrażenie, wysmukla sylwetkę i moim zdaniem nadaje elegancji. |
|
|
|
 |
kasienka88
Rozkręcam się

Data ślubu: 24 lipca2010
Wiek: 24 Dołączyła: 15 Sty 2010 Posty: 58 Skąd: Radom/Warszawa
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 14:39
|
|
|
|
| ja mam suknię właśnie z tego salonu a Panie tam pracujące są wręcz przemiłe doradzą i nie patrzą się na człowieka jak by kazały my wyjść. Ja zamówiłam Demetrios 933 suknia śliczna i idealnie mnie wyszczupla choć nosze rozmiar 40:)polecam bardzo serdecznie |
|
|
|
 |
kinia
Lubię tu być

Data ślubu: 5.06.2010
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 16:22
|
|
|
|
Dziś miałam pierwszą przymiarkę mojej sukienki i potwierdzam to, że obsługa w tym salonie jest super |
|
 |
lilian
Zadomawiam się

|
Wysłany: Wto Gru 07, 2010 19:49
|
|
|
|
To w tym salonie zakupiłam swoją suknię ślubną. Świetna obsługa - panie są bardzo miłe, świetnie doradzają, nie narzucają się i są bardzo elastyczne - nie ma problemu z umówieniem się na spotkanie dosłownie z dnia na dzień. Suknia jest piękna, przeróbki były wykonane bardzo profesjonalnie, suknia pięknie się układała. Jestem bardzo zadowolona z wyboru tego salonu - mam same miłe wspomienia z nim związane. |
|
|
|
 |
ewuniabel
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 12:50
|
|
|
|
W czwartek 17 marca zapraszamy na Dzień otwarty w salonie Lisa Ferrera w Radomiu.
. Każda klientka, która wcześniej umówi się na wizytę, nie tylko będzie mogła w komfortowych warunkach przymierzyć suknie ślubne, ale także skorzystać z wielu dodatkowych atrakcji:
- bezpłatne makijaże ślubne oraz próbne fryzury wykonywane przez SHINTAI DAY SPA, (Radom, ul.Slowackiego 210)
-bezpłatne porady dekoratorów oraz mozliwośc obejrzenia bukietów ślubnych kwiaciarni "Ellite"( Radom, ul. Żeromskiego 69, ul.Królowej Jadwigi 13)
- degustacja ciast, tortów wykonanych prze Cukiernię "Orłowscy" (Radom, ul. Lotnicza 67)
Tego dnia można wziąć udział w konkursie z wspaniałymi nagrodami.
Szczegóły już wkrótce na naszej stronie internetowej.
Uwaga! Liczba miejsc jest ograniczona, więc aby skorzystać z oferty, należy się umówić telefonicznie (48 365 17 27) lub wysyłając e-mail na radom@lisaferrera.pl |
|
|
|
 |
anelim5
Zadomawiam się

Data ślubu: 15.10.2011
|
Wysłany: Sob Mar 12, 2011 08:16
|
|
|
|
Dostałam się na dzień otwarty, jestem umówiona na godzinę |
|
 |
Mathie
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
|
|
|
|
 |
paulyna
Lubię tu być

Data ślubu: 31.12.2012
Osoba prywatna
|
Wysłany: Sro Mar 28, 2012 16:18
|
|
|
|
Obsługa pierwsza klasa mają dużo sukienek Pani umie doradzić Polecam niezdecydowanym |
_________________ The future starts today, not tomorrow.

|
|
|
|
 |
beatris86
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 22.09.2012
|
Wysłany: Wto Maj 01, 2012 13:25
|
|
|
|
Ja w tym salonie też kupiłam swoją suknię i jestem bardzo zadowolona z obsługi... przymierzyłam chyba z pięć i ta pierwsza okazała się tą jedyną...w sierpniu mam pierwszą przymiarkę i już nie mogę się doczekać a Panie stanęły na wysokości zadania...pomagały i doradzały...ode mnie wielki plus dla nich |
|
|
|
 |
katarzyna22
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 11.08.2012
Osoba prywatna
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2012 13:37
|
|
|
|
| martuś88 napisał/a: | | no własnie:) widzialam te kolekcje w necie i sa bardzo ładne suknie:) |
Wlasnie dzisiaj zostalam oszukana przez ekspedientke lisa ferrera radom. Zaplacilam 40 zl za przymierzenie sukienki chociaz pani twierdzila ze to tylko po to abym przyszla przymierzyc sukienke a po przymiarce ona mi zaliczke odda. Niestety pani wprowadza w blad i bezczelnie nie chce oddac pieniedzy. Nie wierzysz sprawdz sama ile kosztuje jedna przymiarka sukni.... Zdecydowanie nie polecam.
_________________ |
_________________ ja wiem |
|
|
|
 |
katarzyna22
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 11.08.2012
Osoba prywatna
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2012 13:41
|
|
|
|
| beatris86 napisał/a: | Ja w tym salonie też kupiłam swoją suknię i jestem bardzo zadowolona z obsługi... przymierzyłam chyba z pięć i ta pierwsza okazała się tą jedyną...w sierpniu mam pierwszą przymiarkę i już nie mogę się doczekać a Panie stanęły na wysokości zadania...pomagały i doradzały...ode mnie wielki plus dla nich |
Panie sa mile tylko po to rzeby cokolwiek wcisnac pannie mlodej. Przymierzenie sukienki kosztowalo mnie 40 zl. jak kazdy salon by tak robil tpo drogie panie zamiast na sukienke trzeba by pracowac tylko na ich przymierzanie... Jest mi przykro ze przed wlasnym slubem zostalam tak oszukana az sie odechciewa kupna sukni... Odradzam nie kupujcie tak sukni |
_________________ ja wiem |
|
|
|
 |
ewuniabel
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Wto Maj 15, 2012 17:27
|
|
|
|
Pani Katarzyno, od wielu sezonów w naszej sieci obowiązuje zasada sprowadzania sukien do przymierzenia z innych salonów Lisa Ferrea. Klientka, ktora chce obejrzec model sukni, którego w danym miescie nie ma ma taką możliwośc. Wyglada to tak, ze zostawia 40 zł- jest to koszt transportu sukni. Te pieniadze są zwracane dla klientki ale TYLKO i WYŁĄCZNIE wtedy, kiedy klientka się zdecyduje na zakup bądż wypozyczenie jakiejkolwiek sukni w naszym salonie. Informacje te podajemy przy kazdej rozmowie z panną młodą, dotyczacej sprowadzenie jakiegos modelu. Praktyki te stosowane są tak jak wspomniałam od wielu lat, do tej pory jeszcze nigdy nie zdazylo sie nam, żeby klientka tego nie zrozumiała i potraktowała to jako "płatnośc za przymierzenie sukni" bądz jak sie Pani wyraziła jako oszustwo. Prosze sobie wyobrazić, że każdej klientce teraz sprowadzałybyśmy suknie z innych salonów bez pobierania opłat- wtedy kazda chciałaby zobaczyc przynajmniej kilka modeli- na takie koszta salon sobie pozwolic absolutnie nie moze. Informację na ten temat również przekazałyśmy Pani, widocznie Pani nie usłyszała bądz nie zrozumiała.
Nigdy także w naszym salonie nie pobieramy ZADNYCH opłat za mierzenie, wrecz przeciwnie klientki cenią Nasz salon, że mogą przed dokonaniem decyzji wielokrotnie suknie mierzyc, oceniac i wybierac.
Dodatkowo widzac Pani, jak podkreslam zupelnie nieuzasadnione wzburzenie probowałyśmy sie z Panią kontaktowac telefonicznie, na co Pani rozłączała z nami rozmowe...
Zyczymy owocnego dalszego poszukiwania sukni ślubnej
Z powazaniem
Salon Mody Ślubnej Lisa Ferrera Radom |
| |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|