Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
"Livia" Pracownia Sukien Ślubnych i Komunijnych
Autor Wiadomość
renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 22:01   "Livia" Pracownia Sukien Ślubnych i Komunijnych

"Livia" Pracownia Sukien Ślubnych i Komunijnych
Radom, ul. Zapolskiej 11,

narzeczona 
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
Wysłany: Pią Lip 24, 2009 10:27   

Ja tam szylam swoja sukienke na studniowke, co prawda bylo to juz ponad 4 lata temu, ale bylam bardzo zadowolona.Ta pracownie polecila mi kolezanka, ktora wczesniej szyla sobie tam sukienke jak byla swiadkiem na slubie u siostry. Panie naprawde pieknie szyja, maja mnostwo bodajze wloskich katalogow z ktorych mozna wybrac sobie dowolna sukienke. Co prawda ceny maja dosc wygorowane bo ja wtedy za zwykla sukienke studniowkowa zaplacilam prawie 500 zl wiec nie wiem ile biora za suknie slubne. Ja swojej sukni nie zdecydowalabym sie szyc w pracowni, wolalabym ja wczesniej zobaczyc i przymierzyc.
Bo tak to troche szyje sie w ciemno, nagle okazac sie moze ze w takim fasonie wyglada sie niezbyt korzystnie i co wtedy? Duzo jest sukni ktore na wieszaku czy na zdjeciu wygladaja pieknie a jak sie przymierzy to juz tak pieknie nie jest. Ale jesli ktos ma zamiar szyc w takiej pracowni to moge z czystym sumieniem polecic Livie.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu