|
|
| Autor |
Wiadomość |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 18:02
|
|
|
|
ja własnie w Załazach znalazłam cos pięknego (dla mnie) w Radomiu odwiedziłam wiekszosc salonów i wszystkie były 'na jedno kopyto', sztyte chyba wg raptem kilku wzorów ;P a mi sie marzyła piękna biała suknia, elegancka ale skromna bez przepychu, ogromnej ilości falban, koronek , za to zdobiona kryształkamii rzecz jasna nie całą i włąsnie tam taką znalazlam <jupi> wpadło mi w oko kilka innych sukienek, ale ta.. od niej odejsc nie chciałam !! butów tam ogromny wybor ale zadne mi sie nie podobały z resztą nie kupuje typowo slubnych, bo mi sie nie podobają takie białe ) |
|
|
 |
narzeczona
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 18:47
|
|
|
|
Renatka mam nadzieję, że pokażesz nam swoją sukieneczkę , ja to sama w sumie nie wiem czego szukam, chciałabym żeby była wyjątkowa. A ta za 10 tys jest zupełnie zjawiskowa,wzroku nie można od niej oderwać (przynajmniej ja nie mogłam), dół sukienki składa się z tysięcy małych wachlarzyków wyszywanych kryształkami, a gorset jest koronkowy bardzo delikatny i dziewczęcy. Ja taka właśnie jestem że czasem wpadam ze skrajności w skrajność, albo podoba mi się coś skromnego, prostego albo coś zupełnie odjechanego. Muszę się wypośrodkować |
|
 |
malaczarna5
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 18:49
|
|
|
|
No właśnie Renatko pochwal się swoją piękną suknią
Ja jeszcze nic odpowiedniego nie znalazłam... Ale wytrwale szukam
Jak już znajdę to tez się pochwalę!:) |
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 18:51
|
|
|
|
narazie nie mam zdjęcia ale pochwale sie kiedys P polecam jeszcze sklep MAXIMUS (w Jankach skreca sie w lewo) duzy wybór sukienek zarówno dla mam, świadkowych jak i Młodych Panien
http://www.maximus.ch/ |
|
|
 |
anecior
Lubię tu być

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 19:32
|
|
|
|
| renatka kochana a orientujesz sie ile biora tam za uszycie??? |
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 19:33
|
|
|
|
kochana, tam sa suknie od 1800 do 3000. zalezy co kto chce. mysle ze warto napisac tam alboz adzownic a najlepiej pojechac i dowiedziec sie bo ja biore ich wzór a nie swoj stad nawet nie pytałam |
|
|
 |
agnieszka125
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 14.05.2011
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 18:47
|
|
|
|
Byłam w tym salonie W Radomiu nie znalazłam ciekawych sukień slubnych, a tam od razu dwie wpadly mi w oko:)choć ceny nie sa niskie. |
|
|
|
 |
kinia
Lubię tu być

Data ślubu: 5.06.2010
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 19:40
|
|
|
|
| Może agnieszko125 nie znalazłaś w Radomiu nic ciekawego dla siebie, a to nie znaczy, że w Radomiu nie ma "ciekawych sukien ślubnych" |
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 23:52
|
|
|
|
ceny sa podobne jak w radomiu. ja poczatkowo nastawiona bylam na konkretna suknie z Zalaz, aczkolwiek bardzo sie ciesze ze nie wzielam jej z tej firmy. niestety (co popieraja osoby ktore mialy suknie z Impresji) zyte sa z lichego materialy (cholernie mnącego się, choc panie zapewniają ze tak nie jest) i w większosci sukienek na zlej wysokosci jest koło. to znaczy: albo brzydko sie odznacza bo jest za krotka halka z kołem, albo kolo wychyla sie spod sukni co wygląda okropnie.
Z resztą, nie ukrywam ze dla mnie byl problem jezdzic do tych zalaz, tym bardziej ze 2-3 przymiarki musowa musza byc, czy jaka kolwiek poprawka a chocby potem odbior znow trzeba pruc na zwoleń. |
|
|
 |
Malwiś
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
|
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 00:55
|
|
|
|
Co za nagła zmiana zdania! Najpierw byłaś zachwycona salonem, a teraz już jest "be".
Nie zgodzę się z opinią o materiałach, bo moją suknię ślubną właśnie tam szyłam i wszyscy byli zachwyceni. Każdy materiał wybiera się samemu. Może Tobie akurat podobał się "lichy materiał", chociaż nie wiem, co masz na myśli tak mówiąc? Materiałów jest całe mnóstwo, ja nie mogłam się zdecydowac np. na koronkę, bo było ich tyle, że nie sposób wszystkie zobaczyc. A co do tego koła, to miej na uwadze, że suknie do mierzenia nie są szyte na miarę, tylko po to, żeby pokazac wzór, a suknia, którą już odbierasz z salonu musi idealnie pasowac do Twojej figury.
Nie zamierzam nikogo namawiac, ani zniechęcac, bo to jest indywidualny wybór, ale czasem trzeba spojrzec na pewne rzeczy obiektywnie. Ja jestem zadowolona z mojego wyboru i nie zamieniłabym mojej sukni na żadną inną, a dodam, że była szyta według mojego własnego projektu i pracujące tam panie sprostały temu zadaniu |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 01:02
|
|
|
|
hmmm pewnie ze zdanie moze sie zmienic. i nadal obstaje za tym ze tam jest ogromny wybor, Panie sa mile, ogromny wybor dodatków. ja nie wybieralam materialu, wiec nie wiem czy moj by byl lichy tylko bazuje na opinii bardzo bliskich mi osob ktore sukienki tam szyly. i co najzabawniejsze nie tylko znam z opowiadam, ale i bylam na weselach i widzialam. ze suknia po przyjezdzie do kosciola byla piekna, wyprasowana, a niedlugo po tym, była wymięta zwłaszcza w okolicy pupy. . czesto jest tak ze cos z pozoru zachwyca potem zmienia sie zdanie. a co do kola to oczywiscie nie mowie ze na pierwszej <manekinowej> przymiarce sukni gotowej w salonie tylko o tej wlasciwie. glupia naprawde nie jestem i wiem ze suknie szyje sie pod ksztalty Panny Mlodej Bardzo ciesze sie ze Ty jestes zadowolona, ja znow jestem szalenie zadowolona ze rozmyslilam sie i tak jak pisalam- dla mnie rowniez problemem byla odleglosc.
tylko po jaka cholere ta ironia ;/ nie krytykuje twojej sukni (tym bardziej ze nie wiedzialam ze tam zamowilas) tylko wyrazilam WLASNE zdanie! i jestem w tym zupelnie OBIEKTYWNA bo ani mam zysk z chwalenia, ani z krytykowania. |
|
|
 |
Editka85
Zadomawiam się

|
Wysłany: Wto Mar 01, 2011 14:54
|
|
|
|
| Impresja ma teraz swój salon na ul. Waryńskiego9. ogólnie wybór duży, Panie bardzo miłe, doradzają, pozwalają robić zdjęcia.. Niestety te suknie co mi się podobały kosztowały 2800, 3300.. Wiem że to jest raz w życiu ale nie dajmy się zwariować.. Ciekawe czy w siedzibie firmy w Załazach nie było by może trochę taniej? |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|