|
|
| Autor |
Wiadomość |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Sob Lut 20, 2010 13:46
|
|
|
|
a mnie sie zachcialo gloriozy w kolorze fuksji...
Tylko ze ten kwiat kwinie od czerwca i jakos tego nie widze... a tak mi zawrocil w glowie.. |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 00:08
|
|
|
|
moja mama miala wiązanke z gloriozy :):) piekna byla
a slub miala 5 czerwca |
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 00:47
|
|
|
|
Moja mama tez miala gloriozę stad zaczela sie cala fascynacja tym kwiatem..
Cale szczescie ze wlascicielka salonu powiedziala ze na koniec maja mozna miec juz bukiet z glorioza i ze chetnie podejmie sie jego stworzenia bo od zawsze chciała, ale jakos zadna panna mloda nie miala checi sie przełamac..
A ja coraz bardziej sie ku niej skłaniam.. |
|
|
|
 |
Malwiś
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 23:34
|
|
|
|
| Ja zamówiłam swoją wiązankę w Elitte i była bardzo ładna, z takich kwiatów, jakie chciałam. Tylko kształt miał byc inny - chciałam spadającą, kaskadową a moja była bardziej kulista z kilkoma "wypustkami", ale i tak była śliczna. |
|
|
|
 |
żoneczka
Rozkręcam się

|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 02:01
|
|
|
|
co Ty gadasz? miala byc spadająca, a była kulista - jaka kwiaciarnia odważyła się tak przekształcić Twoje zamówienie ?
To, że Ci się podobało i tak, to tylko zasluga urody wszelkich kwiatów, a nie kwiaciarek ! |
|
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 12:39
|
|
|
|
Mysle ze i kwiaciarek po trosze, bo gdyby zerbac kilka kwiatkow i zlozyc do kupy jak leci to nie musialaby wcale byc urocza Ale mnie by sie bardzo niespodobalo gdyby z kaskady zrobiono kulke z wypustkami... Niemniej zwroce teraz na to duzą uwagę i zaznacze w umowie dosc wyraznie ze ma bys smukła kaskada. |
|
|
|
 |
Malwiś
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 22:32
|
|
|
|
Tak zrób. Ja też wyraźnie mówiłam i pokazałam kształt wiązanki, ale nie wyglądała dokładnie tak, jak tego oczekiwałam. Może źle się określiłam, bo była spadzista, nie była to typowa kula, po prostu kaskada nie była bardzo wypełniona kwiatami (nie wiem, jak to dokładniej opisac ) ) |
|
|
|
 |
asmina_s
Rozkręcam się

Data ślubu: 10.04.2010
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 17:43
|
|
|
|
| ja też zamawiam wszystko na żeromskiego w ellite moim skromnym zdaniem najlepszy salon w radomiu polecam wszystkim wiązanki warte swojej ceny a pani Edytka super zawsze doradzi,a jak nie masz pomysłu wszystko dopasuje tak że każdy będzie zadowolony. |
|
|
|
 |
czarna
Zadomawiam się

Data ślubu: 02.10.2010
|
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 14:58
|
|
|
|
| Oj ceny mają nieziemskie. Z mój bukiet ślubny który chcę mieć pni w tej kwiaciarni powiedziała mi 300 i wzwyż, a w innych kwiaciarnich 150 do 200zł, więc jest różnica. |
_________________ <a href="http://suwaczki.slub-wesele.pl/20101002040123.html" target="_blank">Mój suwaczek w portalu Ślub-Wesele.pl</a> |
|
|
|
 |
anecior
Lubię tu być

|
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 18:48
|
|
|
|
Tak, ceny są bardzo wysokie, ale po opiniach wnioskuję że kwiaty są ich warte...
Gdy ja pytałam powiedziano mi 280 zł do tego 100 zł bukiet świadkowej, czyli w sumie niecałe 400 zł...
Biorąc pod uwagę że płaci Narzeczony z własnej kieszeni, to nie chciałabym Go narażać na takie koszty;( A kwiaty i tak zwiędną....
Ja byłam na nią zdecydowana ale po konsultacjach z Mężem i rodzicami znalazłam tańszą kwiaciarnię, a bukiety równie piękne;) |
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 11:45
|
|
|
|
Moja glorioza okazala sie duzo drozsza niz poprzednia wiazanka...bo 350zł! I chyba z niej zrezygnuje.. |
|
|
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 12:03
|
|
|
|
Lizzi nie poddawaj się poszukaj w innej kwiaciarni może ci zrobią taniej ( z tego co tu dziewczyny piszą jest to dość droga kwiaciarnia) albo może masz koleżankę która fascynuje się handmade i ona ci wiązankę zrobi...Ja mam taką koleżankę i skorzystam z jej umiejętności i fascynacji kwiatami:) w Radomiu jest chyba ze 4 hurtownie kwiatów o czym ja sama pojęcia nie miałam, tam można kupić kwiaty o wiele taniej...a kwiat który wybrałaś jest naprawdę piękny i oryginalny. Chociaż ja osobiście jestem za tym żeby tak pięknych kwiatów nie mieszać z innymi tylko pozostawić je same żeby nic nie przygasiło ich urody. ( w którymś wątku wkleiłam taką wiązankę z same gloriozy) ja tak zrobię ze swoim amarylisem. będzie to coś w rodzaju "berła" z samego amarylisu tylko jakąś wstążką ozdobimy jego grubą łodygę.... |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|