|
|
| Autor |
Wiadomość |
Mathie
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
|
Wysłany: Sob Gru 22, 2007 01:01 Oświadczyny, jak wyglądały Twoje?
|
|
|
|
| Pochwalcie się swoimi historiami. Jak się oświadczaliście? Jak oświadczano się Wam? |
_________________ Zapraszam do rejestracji i wypowiadania się na forum
WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.
|
|
|
|
 |
stokrotkaa
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 16:31
|
|
|
|
Moje oświadczyny nie były zbyt romantyczne. Mąż oświadczył mi się ponieważ byłam w ciąży. Teraz szykuje się do ślubu i powoli zbieram artykuły dla niemowląt. Coż...zaręczyny może nie były romantyczne ale życie mam naprawdę szczęśliwa |
|
|
|
 |
marli0102
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 21:01
|
|
|
|
hehe moje zaręczyny w sumie tak samo wygladały najpierw ciąża, w grudniu slub a w maju rodzicielstwo i jest mi z tym dobrze |
|
|
|
 |
agusia_najlepsz
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
|
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 21:50
|
|
|
|
| HMMM,moje były super romantyczne.Przy zachodzie słońca na plaży w Monastirze.Jednym słowem wymarzone. Ślub 10.07.10. |
|
 |
anecior
Lubię tu być

|
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 16:24
|
|
|
|
agusia_najlepsz moje były identyczne - tez na plaży, przy zachodzie słońca, i jeszcze odbywał sie wówczas koncert Wodeckiego Oficjalne - przy rodzicach były w grudniu - normalnie suuuuper je wspominam Naprawdę mam szczęście że trafiłam na takiego faceta... |
|
|
|
 |
Ula
Zadomawiam się

|
Wysłany: Sro Lis 19, 2008 12:38
|
|
|
|
| Mój narzeczony przygotowywał całą oprawę kiedy ja przbywałam na uczelni, potem przyjechał po mnie po szkole, a domku czekał mnie prawdziwy szok !!!! Romantyczna atmosfera, muzyczka , świece winko no i on klęczący przede mną z kwiatami i pierścionkiem. Mnie zmurowało, rozryczałam się i dopiero po chwili odpowiedziałm -TAK. Zaręczyny z rodzicami będą w grudniu a ślub planujemy na 10.07.2010 |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 00:41
|
|
|
|
ja zostalam poproszona o reke z zaskoczenia. Narzoczony uklekl przede mna z pierscionkiem, wyznajac mi milośc i zapewniajac o swojej dozgonnej miłosci. poplakalam sie... normalnie to jest taka chwila wzniosla, ze az dreszcze są ;-)) oswiadczyl mi sie w styczniu 08 a oficjalne zareczyny byly w maju 2008;-) slub bedzie 5. 06.2010 |
|
|
 |
andzik1109
Lubię tu być

|
Wysłany: Nie Sty 11, 2009 23:40
|
|
|
|
Moje oficjalne zaręczyny odbyły się w pierwszy dzień świąt, pierścionek kwiaty oraz łzy radości i wzruszenia w oczach. praktycznie takie zwyczajne, ale bardzo podobały mi się, było poprostu tak jak sobie wymarzyłam. szczęśliwa jestem - jesteśmy ) |
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Nie Sty 11, 2009 23:45
|
|
|
|
andzik1109, bo najczęsciej proste jest piekne jak to mawiają "Czysta milosc w pokornej jawi sie postaci, nigdy slubnej obraczki, diament nie bogaci. " ;-) no ale znają sie racy co zaprzeczą |
|
|
 |
darici
Lubię tu być

Data ślubu: 02.10.2010
|
Wysłany: Pon Sty 12, 2009 09:08
|
|
|
|
| hej wszystkim moje(oficjalne) zareczyny odbyly sie 27 grudnia 2008 roku moje kochanie bardzo sie denerwowalo ale dal rade i po prosil moich rodzicow o moja reke:)dal mojej mamie piekny bukiet potem przede mna ukleknol otworzyl pudeleczko z pierscionkiem i sie zapytal mnie czy wyjde za niego oczywiscie ze odpowiedzialam TAk!!!!!!!wlozyl mi pierscionek na reke i wreczyl piekne czerwone roze my zamierzamy poslubic sie 11.09.1010roku:) |
|
 |
viki
Rozkręcam się

|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 21:22
|
|
|
|
A moje były... no cóż, jak z bajki. Mój narzeczony zaplanował wyjazd na Mazury i na wysokości 700m w balonie w blasku słońca, przy delikatnym wietrze, na kolanach wyjął przecudny pierścionek i z ogromnym wzruszeniem poprosił o moją rękę.
To było niesamowite przeżycie i nigdy nie zapomnę co czułam w sercu.
Nasz pilot był tak samo oszołomiony jak ja. Ja się nie spodziewałam i on chyba też nie wiedział co się święci... Potem szczerze nam pogratulował i do końca lotu była bardzo serdeczna i miła atmosfera. Najbardziej bałam się lądowania bo balon nie jest maszyną, która ląduje z koszem w pionie, różnie to bywa, więc myślałam, że mogę wylądować z głową w trawie Wszystko jednak odbyło się nienagannie, pełen profesjonalizm
Wylądowaliśmy tuż przy gnieździe z parką bocianów i tamtejsze dzieciaki zainteresowane nie codzienną atrakcją po wylądowaniu zaczęły klaskać i gratulować nam. Oczywiście na tym się nie skończył ten przepiękny dzień, co było później napiszę niebawem... pozdrawiam WAS! |
|
|
|
 |
viki
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sob Lut 07, 2009 17:57
|
|
|
|
Witam Was ponownie,
jak obiecałam, napiszę ciąg dalszy tego wyjątkowego dnia, kiedy to mój narzeczony oświadczał się.. A więc po przepięknej podróży balonem poszliśmy do zamku (restauracji) w mazurskim miasteczku na uroczystą kolację. Były kwiaty, prawdziwy szampan no i oczywiście pyszna kolacja. A potem gdy wróciliśmy już do domu, przyszedł czas na organizację przyjęcia oficjalnego z rodzicami.
To byłoby na tyle!
Pozdrawiam Was!!! |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|