Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
MM Studio , wasze opinie i spostrzeżenia.
Autor Wiadomość
mally 
Rozkręcam się


Dołączył: 17 Gru 2009
Posty: 10
Skąd: R-M/WWA
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 11:32   MM Studio , wasze opinie i spostrzeżenia.

http://www.mm-studio.pl/o...ona_glowna.html

Mathie napisał/a:
MM-Studio Marcin Zimnicki
ul. Milejowicka 23a, 26-600 Radom
tel. (603) 091 121
e-mail: mm-studio@mm-studio.pl
GG: 1961789
_________________
www.vagradom.pl
 
 
agagwiazdeczka 
Domownik


Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 3 razy
Wiek: 26
Dołączyła: 26 Sie 2010
Posty: 2206
Skąd: Radom
Wysłany: Nie Gru 05, 2010 15:35   

czy ktos mial u siebie na weselu ta firme?? prosze o opinie?
 
 
mania027 
Zadomawiam się


Data ślubu: 24.09.2011
Wiek: 27
Dołączyła: 01 Kwi 2010
Posty: 71
Skąd: Radom
Wysłany: Wto Mar 15, 2011 15:17   

ja przezyłam jedynie spotkanie z Panem kamerzystą - odnośnie oferty . Porażka , facet nie konkretny chiał wcisnąć najdroższą wersję, kręcił, nie odpowiadał na pytania - ja bym się z nim nie dogadała. Widziałam jedynie fragmenty filmów - rzeczywiście fajnie zrobione ( muzyka, obraz, dźwięk) ale nie dowiedziałam sie za jaką cenę. Podejrzewam że jakby przyszlo do płacenia wyszłyby bajońskie sumy. A dla mnie osobiści płyta nie jest najważniejsza , dla mnie większą wartość mają zdjęcia i na to mogę wydać większą kwotę:)
 
 
 
aska86 
Rozkręcam się



Data ślubu: 15/10/2011
Wiek: 27
Dołączyła: 21 Lis 2010
Posty: 44
Skąd: Radom
Wysłany: Wto Mar 15, 2011 19:53   

Dziwne, że Tobie, mania027, ten pan nie podał cennika, my dostaliśmy wydrukowany, z jakimiś pakietami :)
Ale fakt, było dla nas za drogo.
_________________
 
 
mania027 
Zadomawiam się


Data ślubu: 24.09.2011
Wiek: 27
Dołączyła: 01 Kwi 2010
Posty: 71
Skąd: Radom
Wysłany: Śro Mar 16, 2011 07:50   

aska86 napisał/a:
Dziwne, że Tobie, mania027, ten pan nie podał cennika, my dostaliśmy wydrukowany, z jakimiś pakietami :)
Ale fakt, było dla nas za drogo.


Cennik dostałam faktycznie na maila i na spotkaniu, ale chciałam zobaczyć konkretny film zrealizowany w danym pakiecie ( nas interesował za 1500zł - najtańszy, chyba standard czy coś takiego)ale Pan zaczął kręcić że każdy film jest inny, że to zalezy od młodych, od sali, od kościoła ....takie banały. Zgadzam się że wiele czynników ma wpływ, ale przez ponad 1h spotkania nie dowiedziałam się który z prezentowanych filmów jest w tej wersji. Ja poprostu nie mogłam się dogadać z tym gościem i to mnie denerwowało. Sądze ze pokazywał nam filmy z najwyższej półki bo liczył ze nas urobi i się na taki zdecydujemy :)
 
 
 
malaczarna5 
Znam tu każdy kąt


Dołączyła: 05 Lip 2008
Posty: 622
Skąd: Radom
Wysłany: Śro Mar 16, 2011 08:54   

My mieliśmy MM studio i jesteśmy MEGA zadowoleni:) Płyta ze ślubu i wesela super makręcona:) My z kamerzystą bez problemu się dogadaliśmy!
_________________
 
 
Honey 
Zadomawiam się


Osoba prywatna
Dołączyła: 16 Mar 2011
Posty: 112
Skąd: Radom
Wysłany: Czw Mar 17, 2011 15:56   

Hej Aniu (Jestem tu nowa,ale od dawna Was podczytuje i dlatego wiem jak masz na imię). :D Mogłabyś napisać ile godzin trwa Wasza płytka z wesela? I ile Was to kosztowało. Bardzo z góry dziękuje za odpowiedź.
 
 
Maja 
Firma


Osoba prywatna
Zielona Decor
Dołączyła: 29 Kwi 2009
Posty: 22
Skąd: Radom
Wysłany: Pią Wrz 09, 2011 13:36   

Jeśli miałabym określić jednym słowem mm-studio byłoby to" profesjonalizm":)
Jesteśmy mega zadowoleni - cena idzie w parze z jakością , ale jeśli chodzi o rynek radomski dla nas nie było kogoś lepszego. Wiem że nie każdy potrafi zauważyć różnice, oprócz cenowej.- ale naprawdę warto mieć film, za który się zapłaciło i nie ogląda się przewijając na podglądzie. Nigdy nie myśleliśmy, że Mszę w Kościele , można tak fajnie zmontować i po obejrzeniu powiedzieć "to już" bez przewijania:D. Film pokazuje emocje, oddaje atmosferę, jest przemyślany, są świetne ujęcia (z różnych perspektyw tak jak z dówch kamer, flycam) muzyka i głos nie zanika - generalnie warto pojechać do Pana i zapytać o wszystkie szczególy.
Ps. A zapomniałam dodać, że intro na początku i filmik na zakończenie jest ekstra !
POLECAMY!!!
 
 
ona0705
[Usunięty]

Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 15:29   

a którego pana polecacie do kamerowania???
 
 
djisworking 
Firma


Data ślubu: 15.09.2012
Właściciel firmy
Wiek: 32
Dołączył: 05 Lis 2011
Posty: 24
Skąd: Iłża
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 22:53   

Witajcie,

tak czytam posty dot. firmy MM Studio i innych i się zastanawiam... To dziwne porównywać MM Studio do jakiś innych firm radomskich. To jak porównywać samochód marki Tata do Porsche.

Jeżeli ktoś z Was zamierza wydać 2000zł na kamerzystę, to niech sobie da spokój z jakimkolwiek. Lepiej poprosić wujka Zenka o to, żeby nakręcił Wasze wesele kamerą, nawet tą w aparacie niż płacić komuś 2000zł za żenujący materiał.

MM Studio nie jest najtańsze, to prawda. Ale coś za coś. Albo chcecie za 20 lat po ślubie pokazać swoim dzieciom jak się zajebiście bawiliście i w jaki zajebisty sposób jest to pokazane, albo lepiej dzieciom nic nie pokazywać.

Pokażcie mi firmę w Radomiu, która kręci lustrzankami cyfrowymi. Praktycznie żadna. Zobaczcie sobie jakość między kamerą a lustrzanką. To jest podstawowa różnica.

Zobaczcie też na ceny ludzi, którzy się tym zajmują z innych miast. Wtedy MM Studio wyjdzie najtaniej ze wszystkich możliwych!

Marcin z MM Studio jeszcze nie kręcił mojego wesela. Byłem u niego z moją Narzeczoną prawie 3 godziny. Pokazywał nam różne materiały, opowiadał nam o tym wszystkim. I to właśnie przekonało nas do niego. Bo to co robi to jego zajebista pasja. A ja akurat bardzo lubię i cenę ludzi z pasją, bo wiem że moje wesele będzie zapamiętane przez ludzi, którzy będą je oglądali na płycie dvd czy blue-ray.

Pozdrawiam,
Przemek
 
 
 
i.t.d. 
Znam tu każdy kąt



Data ślubu: 14.05.2011
Wiek: 32
Dołączyła: 20 Lut 2010
Posty: 736
Skąd: Radom
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 23:29   

przepraszam, bo nie zrozumiałam - jaka znowu kamera lustrzanka??????
 
 
djisworking 
Firma


Data ślubu: 15.09.2012
Właściciel firmy
Wiek: 32
Dołączył: 05 Lis 2011
Posty: 24
Skąd: Iłża
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 10:56   

i.t.d. napisał/a:
przepraszam, bo nie zrozumiałam - jaka znowu kamera lustrzanka??????


lustrzanka cyfrowa a nie kamera :)

Większość teledysków, reklam jest teraz realizowana za pomocą lustrzanek. W innych miastach coraz więcej profesjonalnych firm zajmujących się wideofilmowaniem robi to za pomocą lustrzanek właśnie.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - manga - Mapa Forum
Ostatnie tematy


Firmy VIP
Grzegorz Wrzosek PHOTOGRAPHY
Urszula Raczyńska MAKE UP
FOTOVIDIA.PL
Event Creators
New Stage Media
Firmy na forum

Reklama na forum

WeseleRadom.pl na Facebooku. Polub nas!